Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa Crema De Mazare Uscata

Supa Crema De Mazare Uscata

Mazare boabe 800 g, ceapa 1 buc, telina 1 buc (200g), morcovi 3 buc, cartofi 3 buc, smantana 150 g, galbenus de ou 1 buc, unt 150 g, sare, piper alb 1 lingurite, marar 1 buc (legatura). Gust bun, timp de preparare scurt!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Mihai g la reteta supa de coacaze rosii 2 march 2016. Va sugeram un meniu de pranz dietetic: 225 g piept de curcan afumat, cubulete.

Supa De Mazare Cu Galuste Supa Copilariei Green Peas Soup Zoldbab Leves Youtube Green Pea Soup Food Recipes
vizitati articolul complet aici : https://www.pinterest.com/pin/768004542685917313/
Spălaţi mazărea în câteva ape până ce apa pe care o aruncaţi nu mai este tulbure. Gust bun, timp de preparare scurt! Supa crema de legume este buna!

Preparare supa crema de mazare.

Împreună cu fasolea și lintea, mazărea compunea în mare parte dieta oamenilor din evul mediu. Această supă cremă de mazăre verde este foarte gustoasă, sănătoasă, plină de vitamine, slab calorică. Este cea mai rapidă, ușoară și fără pic de efort supă cremă, pe care oricine o poate face.

E rezonabil si cu menta uscata. Daca aveti menta uscata, atunci cantitatea se schimba, folositi jumatate de lingurita, pe care o adaugati impreuna cu legumele, cand se soteaza (fiind uscata, are nevoie de mai mult timp. Se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi.

Reteta Supa Crema De Mazare Uscata
vizitati articolul complet aici : https://www.culinar.ro/retete/supe-si-ciorbe/retete-supe-de-legume/supa-crema-de-mazare-uscata
Retete si preparate culinare de post reteta supa crema de mazare. Supa crema de galbiori cu verdeata , supa de mazare uscata pasata. Pentru un gust fin si cremos poti adauga in farfurie o lingura de smantana.

De cand imi doream sa fac o supa crema de mazare si dintre stivele de retete pe care le pun deoparte cu semn de carte, nicicum nu am mai ajuns si la supa de mazare.

550 gr mazare, 3 morcovi, 2 fire telina apio, 1 ceapa mica, 2 cartofi medii, 2 linguri smantana de casa sau min 20% grasime, 1 catel usturoi, ulei de masline, sare piper, frunza dafin, cimbru, crutoane: Supă cremă de mazăre galbenă uscată este o rețetă rapidă și sănătoasă, potrivită pentru întreaga familie. 400 gr mazare 1 morcov ½ telina o ceapa patrunjel 2 linguri de ulei de masline sare piper 4 linguri zeama de lamaie.

250 g mazare uscata, 1 carnat afumat sau 70 g de sunca afumata taiata bucatele, 1 ceapa mica, 1 morcov, 1 tija de telina, 1 catel de usturoi, 3 linguri ulei de masline, 1 — 1,25 l de supa de legume (1 kub+1 l de apa), sare, piper, boia de ardei. Spălaţi mazărea în câteva ape până ce apa pe care o aruncaţi nu mai este tulbure. Ingrediente necesare pentru supa crema mazare:

Reteta Supa Crema De Mazare Cu Ciuperci
vizitati articolul complet aici : https://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-mazare-cu-ciuperci-77504.html
Incalzesti usor uleiul si apoi adaugi menta, apoi o lasi sa se infuzeze pana se raceste uleiul si strecori. Supa crema de mazare cu menta aceasta supa de mazare si menta este absolut delicioasa, racoritoare si relativ simplu de preparat. Se caleste ceapa tocata marunt in uleiul incins pana se inmoaie.

Se adauga mazarea si cartofii taiati cuburi.

Reteta noastra de supa crema de mazare iti sta la dispozitie sa o incerci! Secretul pentru această supă de mazăre uscată cu cartofi este ca mazărea să fie foarte fiartă. Supa cremă de mazăre verde este una dintre preferatele mele și o gătesc ori de câte ori am ocazia.

300 g mazare uscata 1 ceapa 2 fire de praz 3 frunze de spanac 100 ml ulei 1/2 lingura faina 1 lingurita zahar 2 l apa sare piper supa crema de mazare. 454 g mazare proaspata sau congelata 1 salota mica 250 ml supa de legume

Posting Komentar untuk "Supa Crema De Mazare Uscata"