Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Atacul Sua Asupra Siriei

Atacul Sua Asupra Siriei

El a adăugat că rusia „condamnă ferm atacul asupra siriei, acolo unde soldaţii ruşi ajută guvernul legitim în lupta sa cu terorismul. Acest vid a oferit statului islamic un safe haven.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Acest vid a oferit statului islamic un safe haven. Însă la washington nici urmă de. Ministerul afacerilor externe a precizat vineri că românia reiterează condamnarea fermă a atacului chimic din 4 aprilie, din provincia idlib, consideră că acţiunea sua de.

Sua Franţa Si Marea Britanie Au Bombardat Poziţii Din Siria Donald Trump A Anunțat Că A Ordonat Lovituri De Precizie Sirienii Spun Că Au Fost Avertizaţi Din Vreme De Rusia
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-international-22393132-breaking-news-donald-trump-anuntat-ordonat-lovituri-precizie-siria.htm
Atacul cu rachete întreprins de sua, marea britanie și franța, pînă la efectuarea unei investigații detaliate, a fost unul ilegal, a declarat dodon pentru publicația sputnik.md. Ue va colabora cu sua pentru a pune capăt brutalităților în siria. În acest context, atacul american cu rachete asupra bazei militare (n.r.

El a adăugat că rusia „condamnă ferm atacul asupra siriei, acolo unde soldaţii ruşi ajută guvernul legitim în lupta sa cu terorismul.

De asemenea, preşedintele vladimir putin a precizat că atacurile americane împotriva siriei sunt „o agresiune la adresa unui stat suveran şi o încălcare a normelor de drept internaţional. Turcia a salutat, vineri, atacul sua asupra siriei, precizand ca acest gest este unul important si semnificativ. Bilanțul atacului este de cinci morți și șapte răniți.

Putin a oferit prima reacție la cazul siriei. Ministerul afacerilor externe a precizat vineri că românia reiterează condamnarea fermă a atacului chimic din 4 aprilie, din provincia idlib, consideră că acţiunea sua de. Însă la washington nici urmă de.

Sua Au Anunțat Rusia Că Va Ataca Obiective Din Siria Oficial Rus ținem Legătura Cu Cei Responsabili Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/international/rusia-tine-legatura-cu-sua-franta-si-marea-britanie-dupa-atacul-din-siria.html
Nu putem lăsa istoria să se repete în siria. Ameninţarea cu un atac al sua în siria e doar aparent o replică la atacul cu gaze de luptă asupra civililor sirieni. Ministerul afacerilor externe a precizat vineri că românia reiterează condamnarea fermă a atacului chimic din 4 aprilie, din provincia idlib, consideră că acţiunea sua de.

Atacul sua asupra siriei a avut o intenție de înțeles, însă nu poate exista o soluție militară pentru conflictul sirian.

Totodată, atacul e primul semn că idila pe care mulți o anticipau, între noul președintele american și cel rus, pare tot mai mult o iluzie. Potrivit ministerului rus al apărării, atacul nato a fost efectuat asupra infrastructurii militare și civile de pe teritoriul siriei. A apărut prima reacţia kremlinului la atacul sua asupra bazei guvernamentale militare siriene shayrat.

Acest vid a oferit statului islamic un safe haven. Ministerul afacerilor externe a precizat vineri că românia reiterează condamnarea fermă a atacului chimic din 4 aprilie, din provincia idlib, consideră că acţiunea sua de. În acest context, atacul american cu rachete asupra bazei militare (n.r.

Sua Lovesc Siria Atac Masiv Cu Rachete
vizitati articolul complet aici : http://miscareaderezistenta.ro/externe/sua-lovesc-siria-atac-masiv-cu-rachete-40965.html
Preşedintele rus vladimir putin consideră că atacul american asupra bazei aeriene siriene shayrat este o „agresiune împotriva unui stat suveran şi o încălcare a dreptului internaţional, a anunţat vineri kremlinul, transmite the associated press. Nu putem lăsa istoria să se repete în siria. Atacul american asupra siriei din 7 aprilie 2017.

De asemenea, preşedintele vladimir putin a precizat că atacurile americane împotriva siriei sunt „o agresiune la adresa unui stat suveran şi o încălcare a normelor de drept internaţional.

Însă la washington nici urmă de. Adevăratele motive ale lui donald dacă ar fi vorba despre civilii din ţara afectată de război, ar trebui să existe şi o strategie coerentă pentru viitorul siriei. Atacul din 14 aprilie al sua și aliaților asupra siriei a fost unul ilegal, susține președintele igor dodon, citat de noi.md.

Posting Komentar untuk "Atacul Sua Asupra Siriei"