Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

George Michael A Murit

George Michael A Murit

Anunțul a fost făcut de impresarul său. Avea 53 de ani si a murit pe 25 decembrie 2016.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

George michael a murit, conform managerului său, de insuficiența cardiacă, iar publicistul fostului solist al trupei wham! Autopsia initiala a fost neconcludenta si au fost efectuate noi teste. Cântăreţul avea 53 de ani.

Destin Crunt Sora Lui George Michael A Murit Tot De Crăciun La Trei Ani De La Dispariția Artistului Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/destin-crunt-sora-lui-george-michael-a-murit-tot-de-craciun-la-trei-ani-de-la-disparitia-artistului-2843972
Confirmăm cu multă tristețe că fiul, fratele și prietenul nostru iubit george michael a murit în pace de crăciun. Cântăreţul george michael a murit duminică seară, la vârsta de 53 de ani, în ziua de crăciun, a anunţat agentul său de presă. George michael a murit în seara zilei de crăciun.

George michael a avut parte de o carieră muzicală strălucitoare, care a durat mai multe decenii.

Poliţiştii anchetează moartea lui george michael drept „neaşteptată, dar nu suspicioasă, mai relatează aceeaşi sursă, citată de cnn. Fostul manager de artă, michael lippman, a declarat reporterilor că bunul său prieten a murit destul de neașteptat ca. Cântărețul george michael a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, a anunțat publicistul său, potrivit bbc.

Fiica acestora şi mama lui michael, lesley angold harrison, o fostă dansatoare, a murit de cancer în 1997. Starul suferea de cardiomiopatie dilatativă și ficat gras. Cântărețul george michael a murit în ziua de crăciun, la vârsta de 53 de ani.

George Michael A Murit In Ziua De Crăciun Special Un Site De Muzica
vizitati articolul complet aici : https://www.unsitedemuzica.ro/special/George-Michael-a-murit-in-ziua-de-Craciun-p752
Cântărețul george michael a murit în ziua de crăciun, la vârsta de 53 de ani. Medicii legiști au stabilit că george michael a murit din cauze naturale. Cântăreţul avea 53 de ani.

Cântărețul britanic george michael a murit la vârsta de 53 de ani, la reședința sa din oxfordshire.

Interpretul care a devenit celebru și datorită hitului last christmas, a murit în ziua de crăciun. Anunțul a fost făcut de impresarul lui. Una dintre surorile lui george michael a murit „subit de crăciun, la fix trei ani de la decesul artistului.

Au existat suspiciuni privind faptul că vedeta ar fi murit în urma unei supradoze de droguri, el fiind bănuit că era consumator de cocaină și heroină. Anunțul a fost făcut de impresarul său. George michael ar fi decedat din cauza unei insuficiențe cardiace, a explicat lippman.

Biografie George Michael Artistul A Murit
vizitati articolul complet aici : https://huff.ro/staruri/biografie-george-michael-artistul-a-murit-103522
Cantaretul george michael a murit din cauze naturale, a declarat, marti, un medic legist britanic, la incheierea unei investigatii de lunga durata privind decesul pop starului. Fiica acestora şi mama lui michael, lesley angold harrison, o fostă dansatoare, a murit de cancer în 1997. Cântărețul george michael a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, a anunțat publicistul său, potrivit bbc.

George michael a fost un artist de.

Cântărețul george michael a încetat din viață la vârsta de 53 de ani, a anunțat publicistul său, potrivit bbc. În anii 1980 şi mai târziu a continuat succesul său ca interpret solo, a murit în pace acasă în locuinţa sa din. A murit în liniște, la reședința sa, au spus rudele artistului, fără să precizeze însă mai multe detalii.

Posting Komentar untuk "George Michael A Murit"