Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Plante Melifere Specii Reprezentative

Plante Melifere Specii Reprezentative

Plantele care ne dau cea mai buna miere. Puteți folosi salvie, cimbru de vară sau oregano.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Se recomandă ca să se strângă amenţii este considerat plantă meliferă destul de bună, deoarece oferă albinelor mult nectar şi polen timp destul de îndelungat. Plantele melifere sunt plantele care produc nectar şi sunt vizitate de albinele care transformă nectarul în miere. Pentru cresterea voi enumera mai jos cele mai importante specii arborescente din ?ara noastr?.

Plante Melifere Din Romania
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/document/253981123/Plante-Melifere-Din-Romania
Unele plante melifere au și proprietăți de vindecare și nutriție. Facelia, mataciunea moldoveneasca, roinita, catusnica, limba mielului, iarba sarpelui si sulfina. Plantele melifere sunt impărțite în patru grupe:

Plante melifere, facelia, miere, albine, culturi verzi agricultura ecologica.

Cat despre plante melifere nu se pupa cu pomicultura. Plante agricole, pomi si arbusti fructiferi, plante de padure, plante din fanete si pasuni si plante din multitudinea speciilor forestiere cu importanta apicola vom reda numai pe cele mai reprezentative si anume: Producţia de miere este de.

Puteți folosi salvie, cimbru de vară sau oregano. Arbori și arbuști pentru culesuri bune. Totalitatea plantelor melifere (producătoare de nectar, polen sau atât nectar cât şi polen), spontane sau cultivate, de pe un teritoriu, cu excepţia celor dăunătoare albinelor, formează baza în continuare voi prezenta principalii arbori, arbuşti şi plante melifere, ce prezintă importanţă pentru apicultură

2
vizitati articolul complet aici : vignette3.wikia.nocookie.net
Cele mai cunoscute plante melifere, special cultivate pentru albine sunt: Arbori și arbuști, pomi fructiferi, plante din flora spontantă și plante de cultură. Plantele melifere sunt plantele care produc nectar și sunt vizitate de albinele care transformă nectarul în miere.

Plantele care ne dau cea mai buna miere.

Dom cele mai bune recolte se obţin în special la coasa a doua, când datorită secetei florile sunt mai puţin dezvoltate. Cunoa?terea plantelor melifere din zona în care se afl? Eu mai intai cosesc intervalele ca sa nu prezinte interes pt albine, apoi la distanta de cateva zile stropesc.

Chiar dacă o bună parte din apicultori le cunosc, apicultorii începători întâlnesc dificultăți la determinarea speciilor melifere. Acești arbuști înfloresc devreme la noi, în special în zonele montane şi deluroase. Plantele melifere produc flori în diferite culori care, împreună cu aripi de fluture frumos colorate, vă vor înzestra cu grădina și viața.

Plante Melifere Wikiwand
vizitati articolul complet aici : https://www.wikiwand.com/ro/Plante_melifere
Există mai multe specii de plante care oferă hrană albinelor, acestea fiind numite melifere. În general toate plantele care sunt polenizate de către insecte produc nectar, pentru a le atrage. Plante agricole, pomi si arbusti fructiferi, plante de padure, plante din fanete si pasuni si plante din multitudinea speciilor forestiere cu importanta apicola vom reda numai pe cele mai reprezentative si anume:

În general toate plantele care sunt polenizate de către insecte produc nectar, pentru a le atrage.

Arbori și arbuști, pomi fructiferi, plante din flora spontantă și plante de cultură. Cele mai cunoscute plante melifere, special cultivate pentru albine sunt: Cat despre plante melifere nu se pupa cu pomicultura.

Posting Komentar untuk "Plante Melifere Specii Reprezentative"